Een docent verwijderen

1. Log in als schoolamin.
2. Klik rechts boven op je profielfoto om het beheermenu te openen.
3. Klik op 'Beheer docenten'.

4. Er verschijnt een overzicht van alle docenten met hun bijbehorende gegevens en de groep waar ze docent van zijn.
5. Zoek de docent op die je wilt verwijderen.
6. Klik op het kruisje rechts van de docent.
5. Onderstaande melding verschijnt in beeld. Druk op 'Verwijder' als je de docent definitief wilt verwijderen.

Let op: wanneer een docent is verwijderd zal zijn/haar naam niet meer zichtbaar zijn op de 'Planning' en 'Tijdlijn'. Er zal staan dat de signalering of registratie is aangemaakt door 'Onbekend'.

Zie voorbeeld 'Planning':

Zie voorbeeld 'Tijdlijn':