Een nieuwe individuele- of groepssignalering maken vanuit een groepssignalering

Een nieuwe individuele- of groepssignalering maken vanuit een groepssignalering

Vanuit een groepssignalering is het mogelijk om een vervolg signalering te maken voor de groep of een vervolg signalering te maken voor één van de individuele kinderen binnen deze groep.

Groepssignalering
1. Ga naar het onderdeel 'Planning'.
2. Open de ingeplande groepssignalering door op het pijltje aan de rechterkant te klikken.
Overzicht van planning

3. Klik op 'Nieuwe signalering'.
Nieuwe signalering

4. Er opent een nieuwe signalering voor de hele groep binnen hetzelfde leergebied als de vorige groepssignalering.
Groepssignalering

5. Typ waar de signalering over gaat en voeg eventueel een foto toe.
6. Kies de doelgerichte interventie.
7. Kies tenslotte een datum waarop je de interventie wilt plannen en klik op 'Plannen'.

Plan doelgerichte interventie

Je nieuwe/vervolg groepssignalering is aangemaakt en de geplande interventie is te vinden onder 'Planning'.

Individuele signalering
1. Ga naar het onderdeel 'Planning'.
2. Open de ingeplande groepssignalering door op het pijltje aan de rechterkant te klikken.
3. Klik op het kind waar je een nieuwe signalering voor wilt maken.
Individuele signalering

4. Er opent een nieuwe signalering voor de het individuele kind binnen hetzelfde leergebied als de vorige groepssignalering.
Nieuwe signalering

5. Typ waar de signalering over gaat en voeg eventueel een foto toe.
6. Kies de doelgerichte interventie.
7. Kies tenslotte een datum waarop je de interventie wilt plannen en klik op 'Plannen'.

Hoe je een groepssignalering kan maken, lees je hier