Beheer van leerlingen

Beheermenu openen

1. Klik op je profielfoto (of de avatar als je geen profielfoto hebt) rechts bovenin je scherm om het beheermenu te openen.

2. Klik op 'Beheer leerlingen'

Je ziet nu een overzicht van alle leerlingen met de bijbehorende kenmerken. Je kunt hier leerlingen bewerken, leerlingen toevoegen en leerlingen verwijderen.

Leerling bewerken

1. Zoek de leerling op die je wilt bewerken.
  2. Klik op het potloodje rechts van de leerling
  3. Je krijgt nu een overzicht te zien van de gegevens die bij deze leerling horen.

4. Je kunt hier de ingevulde velden wijzigen en een foto van de leerling uploaden. Als je alles hebt ingevuld, klik je op 'opslaan'.