Leergebied of deelgebied aanpassen wanneer een registratie is gestart

Leergebied of deelgebied aanpassen wanneer een registratie is gestart

In Cfolio is het mogelijk om zowel het leergebied als het deelgebied aan te passen, wanneer een registratie al is gestart.

1. Ga naar het onderdeel Registreren.
2. Klik het kind aan waar je een registratie voor wilt toevoegen.
3. Kies een leergebied en een bijbehorend deelgebied. Op deze manier is een nieuwe registratie gestart.
4. Je krijgt nu alle inhoud te zien van dit gebied.
5. Wanneer je toch een ander leer- en/of deelgebied wilt kiezen, klik rechtsboven op het pijltje.

- Wanneer je binnen hetzelfde leergebied een nieuw deelgebied wilt kiezen, hoef je alleen een ander
      deelgebied aan te klikken.
      - Wanneer je zowel een nieuw leergebied als deelgebied wilt kiezen, klik je op het juiste leergebied
      en vervolgens op het juiste deelgebied.

6. Je krijgt nu alle inhoud te zien van het nieuwe gebied.