Een interventie bekijken en afronden

1. Ga naar het onderdeel Planning

Hier zie je alle geplande interventies van de groep waar jij docent van bent.

2. Open een interventie door op het pijltje aan de rechterkant de klikken.

Je ziet hier aan het rode uitroepteken dat deze interventie al te lang open staat.

3. Door middel van het potloodje kun je de tekst van de interventie aanpassen dan wel aanvullen.

Vervolgens kun je de signalering afronden of een nieuwe signalering maken.